HOŞGELDİN

BLOGUMA HOŞGELDİN KEYFİNİ ÇIKAR :)

29 Eylül 2010 Çarşamba

GÜNLÜK KOMBİN

Rutin tophane nargile-tavla seanslarım öncesi sevgili arkadaşım K. ile kozyatağı kozzy avm de buluştuk.Kozzy ye ilk defa gittim ama çok şirin buldum.Oldukça küçük fakat zara ipekyol vs gibi markaların merkezi yerlerde biten ürünlerini bulmak için gidilebilecek biryer.Terasta şuan adını hatırlamadığım biryerde oturduk ortam sessiz sakin olsada yediğim cesar salata berbattı umarım diğer yemekleride salata kadar başarısız değildir.Genel olarak sevdim ve k. ile bundan sonra orda görüşmeye karar verdik:) sırada kombinim var :

gözlük: Gucci
tişört: Zara
boyfriend blazer: Twist
çanta: Gucci
saat: Toywatch
tayt: Koton( ben kestim)
ayakkabı: Zara


 

6 yorum:

  1. Süper bir blogger daha katıldı aramıza çokkk mutluyum:) Hoşgeldin,kombine bayıldım

    YanıtlaSil
  2. ah çok tşk ederm ama daha çok amatörüm ben :(( inş zamanla alışıcam..kendim çalıp kendim sölicekmişim gibi geliyor ama bikaç izleyicim olunca çok mutlu oldum

    YanıtlaSil
  3. burcucum kombinin süper özellikle taytına bayıldım demek kendin yaptın acaba gizli bi yetenek mi var karşımızda :) bu arada kozzyi sevdin demek eşimde bi ara orda köfteci ramiz açma planları içndeydi :)

    YanıtlaSil
  4. yerim ben senın yırtık pırtık taytını ve o pembiş ayakkabılarını bayıldım çok güzelsin masallah canım benım...

    YanıtlaSil
  5. zeynepcim ay yok valla hiç yetenekli değilim yırtık tayt bulamadım bende düz taytımı yırttım:) çokta severek giyiyorum..valla zeynepcm yeme içme işi kesinlikle çok mantklı ama eşin o tarz bi yer açmayı düşünüyosa orda açmasın çünkü çok sakin henüz tam müşteri kitlesi oturmamış biryer..

    hasretcim çok tşk ederm cnm benim :)

    YanıtlaSil
  6. bence çok başarılı olmuş şekerim ;) ellerine sağlık ;) hımm demek kozy henüz tam oturmamış müşterisi ok söyliycem eşime ona göre yeri değerlendirirler :)

    YanıtlaSil